Seguretat sanitària: estem preparats per a rebre-us
FONT: Hablemos de lupus

No som aliens a la crisi sanitària del coronavirus, i és la nostra preocupació protegir a la població local, als nostres clients, i als nostres treballadors i col·laboradors. Per tal de fer-nos corresponsables tots plegats hem adoptat una sèrie de mesures de prevenció i contenció pel COVID-19 a la nostra activitat. Els aspectes més rellevants els podeu trobar resumits a continuació:

Coronavirs - Cita prèviaCita prèvia: qualsevol petició d’activitat s’ha de fer per mitjans telemàtics i la formalització d’una reserva comporta l’acceptació expressa del servei amb les mesures i condicions de seguretat sanitària adoptades.  Per això us ensenyem abans el nostre pla de contingència i us demanem la signatura d’una declaració responsable.

Coronavirs - Mesures de seguretatMesures de seguretat i equips de protecció individuals: abans de l’inici de l’activitat, recordem les mesures adoptades i les normes d’higiene, i expliquem com funcionarà l’activitat. Facilitem gel hidroalcohòlic als participants  i, si el client no en té una de pròpia, també us donem una mascareta. Tant els espais com els equips utilitzats, es netegen i desinfecten després de cada sessió i abans d’atendre a cap altre grup. Com a norma general: no es poden compartir equips, i hem de mantenir el distanciament social de un metre i mig (o utilitzar mascaretes i guants quan això no sigui possible).

Coronavirs - Grups petitsGrups reduïts: prioritzem les activitats a l’aire lliure i evitem aglomeracions. Treballem sempre amb grups reduïts: a l’aire lliure màxim vint persones per guia; a l’interior de locals l’aforament ha de garantir dos metres i mig quadrats per persona i un distanciament social d’un metre i mig. Aquesta limitació d’aforaments només es pot superar si el grup forma part d’una mateixa unitat de confinament. Les reunions, formacions, assembles, o similars seran d’un màxim de vuitanta persones amb registre de participants i ús de mascareta obligatori.

Coronavirs - PlaPla de contingència: hem  elaborat un pla de contingència que analitza les activitats que us oferim i permet determinar com actuar en cas de trobar-nos un cas sospitós d’infecció. Aquest pla també defineix com reorganitzar els espais i els processos de les activitats per fer-ho més segur, i estableix com fer la neteja i desinfecció d’espais i equips pas a pas, només amb productes autoritzats. També marca quins registres dels punts de control fem i presenta els models de declaració responsable dels clients, i de declaració responsable per a proveïdors/col·laboradors i visites externes.

Amb tot, us volem transmetre la confiança que venint a casa nostra us podeu sentir segurs: activitats de natura a l’aire lliure, tallers i reunions en entorns segurs i controlats, i personal preparat per atendre els vostres dubtes i necessitats.

 

CERTIFICACIONS DE FORMACIONS ESPECÍFIQUES I DE COMPLIMENT NORMATIU:

Certificat AEE Club d'Ecoturismo de España (SOYECOTURISTA) Fundació d'Estudis Superios d'Olot (FES) Consorci de Medi Ambient i Salut Pública (SIGMA) Protocols Responsible Tourism (MICOTUR)

Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari i per analitzar el perfil de visites. Si continueu navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes galetes i les condicions de la nota legal. +INFO ACEPTAR

Aviso de cookies
TwitterInstagram