Benvinguts a EN RUTA GIRONA

EN RUTA GIRONA és una empresa de turisme actiu que organitza excursions i guiatges en senderisme interpretatiu per la Garrotxa i el seu entorn, i que ofereix un servei d’assessorament en gestió i comunicació per a entitats. Per una banda, és una proposta que posa a l’abast de tothom els recursos naturals i turístics de la Garrotxa, posant una atenció especial en aquelles activitats turístiques que respectin i tinguin cura del nostre entorn natural, històric i social per no comprometre’l de cara al futur; i per una altra banda assessora diferents entitats en l’organització de juntes, assemblees i esdeveniments diversos, i fa un seguiment de cada acció acordada. Els guiatges interpretatius en senderisme que oferim són activitats que combinen l’slow travel i el turisme responsable, en la mesura que defugen la massificació dels espais i l’estacionalització de l’activitat turística, alhora que permeten gaudir del territori d’una manera reposada i sense presses, i es potencia l’economia local i les activitats respectuoses amb el medi ambient. Us convidem a practicar el senderisme, i junts explorarem i descobrirem els indrets més amagats i autèntics de la regió volcànica de la Costa Brava i del Pirineu de Girona: la Garrotxa!

Els nostres serveis

ET PORTEM A EXPLORAR I A DESCOBRIR ELS RACONS MÉS AMAGATS I AUTÈNTICS

EN RUTA GIRONA és per sobre de tot turisme actiu, responsable i de qualitat, on la sostenibilitat de l’entorn i el respecte a l’economia local agafen un valor rellevant. Volem explicar-vos la història i les llegendes, volem crear experiències i viure emocions, volem ensenyar-vos la natura i la cultura d’una gent i d’un paisatge.

Practiquem l’slow travel i deixem que el ritme el marqui el client perquè estem convençuts que tan important és fer camí com el destí: gaudim intensament del territori d’una manera reposada i vivim sense presses, potenciant aquells petits plaers de la vida que trobem en l’economia local i en les activitats respectuoses amb el medi ambient.

Hem dissenyat excursions de diferent durada i nivells d’exigència, intentant que una part important d’aquestes es pugui fer amb nens i que siguin inclusives i accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.


Consulteu els nostres productes d’excursions i guiatges interpretatius clicant sobre la imatge o en aquest text.

FONT: Turisme Garrotxa


TREBALLEM PER DINAMITZAR EL MÓN RURAL I EL TURISME SOSTENIBLE

EN RUTA GIRONA també ofereix un servei d’assessorament a entitats per tal d’organitzar esdeveniments diversos: des de la gestió diària, la preparació de juntes i assemblees, l’assessorament per adequar-se a les normatives sectorials, la política comunicativa, les xarxes socials… fins a l’organització de formacions i retirs professionals, conferències, tallers de cuina, teràpies naturals, meditació… Consulteu els nostres serveis d’assessorament en gestió i comunicació clicant sobre la imatge o en aquest text.

FONT: Turisme Garrotxa


TALLERS GASTRONÒMICS
I XEF A DOMICILI

EN RUTA GIRONA també us ofereix la possibilitat de fer tallers de cuina ja sigui al nostre local a Olot, en un allotjament turístic, a casa vostra, o a l’aire lliure allà on ens digueu.  Als nostres tallers gastronòmics per petits i grans ens divertirem tot descobrint el plaer de menjar bé i sa, i gaudiren i experimentarem amb productes de qualitat i de proximitat. Si voleu, podem organitzar una competició de cuina per fomentar la creativitat i el treball en equip o, simplement, podem venir a cuinar a casa vostra el dia que teniu convidats i així us podeu concentrar en gaudir de la celebració.

Consulteu els nostres serveis de tallers gastronòmics i xef a domicili clicant sobre la imatge o en aquest text.

Compromís socioambiental

EN RUTA GIRONA és turisme actiu, responsable i de qualitat. Des del 2013 som una empresa col·laboradora del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i incorporem en la nostra gestió el compromís de millorar el territori i els valors de respecte pel medi ambient i per les persones, tal com estableix el Codi de gestió sostenible (CGS) de la Garrotxa i el Collsacabra.

A més, al mateix any i fins al 2023 vam rebre l’acreditació de la Carta europea del turisme sostenible (CETS), un compromís de col·laboració entre l’empresa i el territori que garanteix una gestió responsable, sostenible i de qualitat del turisme. Per mostrar i fer un seguiment de les bones pràctiques en la gestió, reafirmant de passada la responsabilitat social de l’empresa i l’aposta per la formació contínua, publiquem periòdicament la nostra memòria de sostenibilitat.

Podeu consultar altres empreses acreditades amb la Carta europea del turisme sostenible (CETS) a la pàgina web del Parc Natural de la Garrotxa, clicant aquí.


En el marc del nostre compromís amb la societat i amb la Garrotxa, formem part del directori d’empreses RS de Catalunya (socialment responsables), i a l’hora de dissenyar un producte tenim molt en compte que aquest pugui ser apte per fer amb nens, i que pugui ser inclusiu i accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari i per analitzar el perfil de visites. Si continueu navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes galetes i les condicions de la nota legal. +INFO ACEPTAR

Aviso de cookies
Instagram