Turisme inclusiu: som accessibles
FONT: Joëlette and Co

EN RUTA GIRONA vol que continueu fent allò que us vingui de gust fer. I si voleu fer turisme no volem que cap mena de diversitat funcional o discapacitat sigui un impediment.

Moltes de les nostres sortides tenen una dificultat baixa, i moltes es poden readaptar canviant el recorregut proposat per fer-les més accessibles. A més, afortunadament, el territori està fent grans esforços per ser cada dia més una destinació inclusiva i cada vegada hi ha més recursos turístics adaptats.

I si us espanta la mobilitat en una comarca de muntanya, heu de saber que a iniciativa del Patronat de Turisme Costa Brava i Pirineu de Girona i en col·laboració amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, les activitats acreditades amb la Carta europea del turisme sostenible (CETS) podem disposar d’una cadira Joëlette.

La cadira Joëlette és una cadira tot terreny d’una roda que permet fer senderisme i altres activitats d’oci al medi natural i arribar allà on una cadira de rodes no pot arribar. A més, afavoreix el gaudi, el coneixement, la confiança i la resiliència del visitant. Amb una formació prèvia de 15 minuts, el guia i els acompanyants aprendran a utilitzar-la sense problemes: l’integrant del grup que vagi al darrere assegura l’equilibri mentre que l’integrant del grup que vagi a davant s’encarrega de la tracció i la direcció. Si voleu més informació, podeu visitar la pàgina oficial de Joëlette and Co.

Si us interessa poder disposar de la bicicleta Joëlette, només cal que trieu una activitat per fer i que ens sol·liciteu de demanar-ne la cessió al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

 


 

Si voleu més informació sobre els nostres serveis o ens voleu comentar les vostres necessitats, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari i per analitzar el perfil de visites. Si continueu navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes galetes i les condicions de la nota legal. +INFO ACEPTAR

Aviso de cookies
TwitterInstagram