RIUS DE LAVA

RIUS DE LAVA
El volcà Croscat i la fageda d'en Jordà

Visita obligada a la Garrotxa. En aquesta sortida matinal visitem els dos espais més emblemàtics del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: el volcà Croscat i la fageda d'en Jordà.

Cal portar prou beguda per passar la jornada.

És possible fer aquesta visita guiada amb persones amb mobilitat reduïda, però per fer-la accessible es recomana canviar el recorregut i utilitzar una bicicleta Joëlette (si ens aviseu, ens podem encarregar nosaltres de demanar la cessió d'una bici al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa).


Distància: 10 quilòmetres
Desnivell: +130 metres
Durada: 4 hores (amb explicacions i parades)
Dificultat: Fàcil/Familiar, +7 anys

Punt de trobada: pàrquing Santa Margarida. Carretera GI-524 entre Olot i Banyoles, passat el quilòmetre 6 i poc abans d’arribar a Santa Pau.


 

RÍOS DE LAVA
El volcán Croscat y el hayedo de la Fageda d'en Jordà

Visita obligada de la Garrotxa. En esta excursión matinal visitaremos los dos espacios más emblemáticos del Parque Natural de la Zona Volcánica de la Garrotxa: el volcán Croscat y el hayedo de la Fageda d'en Jordà.

Hay que llevar suficiente bebida para pasar el día.

Es posible hacer esta visita guiada con personas con movilidad reducida, pero para hacerla accesible se recomienda cambiar el recorrido y utilizar una bicicleta Joëlette (si nos avisáis, nos encargamos nosotros de pedir la cesión de una bici al Parque Natural de la Zona Volcánica de la Garrotxa).
Distancia: 10 kilómetros
Desnivel: +130 metros
Duración: 4 horas (con explicaciones y paradas)
Dificultad: Fácil/Familiar, +7 años

Punto de encuentro: párquing Santa Margarida.
Carretera GI-524 entre Olot y Banyoles, passado el kilómetro 6 y poco antes de llegar a Santa Pau.


 

RIVERS OF LAVA FLOWS
The Croscat volcano and the beech forest of Fageda d'en Jordà

If you don't know Garrotxa county, you must to do this guided visit. On this morning excursion you will visit the most emblematic spaces of the Natural Park of the Volcanic Zone of Garrotxa: the Croscat volcano and the beech forest of Fageda d'en Jordà.

You need to bring enough drink to spend the day.

It is possible to do this guided visit with people with reduced mobility, but to make it accessible we recommended you to change the itinerary and use a Joëlette bicycle (if you want, we will take care of requesting the a bike to the Natural Park of the Volcanic Zone of Garrotxa).
Distance: 10 kilometers
Slope: +130 meters
Duration: 4 hours (with explanations and stops)
Difficulty: Easy/Familiar, +7 years

Meeting point: parking of the Santa Margarida volcano.
Leaving Olot on GI-524, we must to stop at kilometer 6, a few kilometers before Santa Pau.


 

Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari i per analitzar el perfil de visites. Si continueu navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes galetes i les condicions de la nota legal. +INFO ACEPTAR

Aviso de cookies
Instagram