Benvinguts a l'EN RUTA GIRONA!!

 

Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics.

 
 
EN RUTA GIRONA és un servei professional de turisme actiu que organitza excursions i guiatges per La Garrotxa i el seu entorn. És una activitat que combina l'slow travel i el turisme responsable en la mesura que defuig de la massificació dels espais i de l’estacionalització de l’activitat turística, alhora que permet gaudir del territori d'una manera reposada i sense presses, potenciant l’economia local i les activitats respectuoses amb el medi ambient.
 
Precisament aquest afany per crear excursions diferents i poc conegudes contribueix a que el producte de senderisme que es desenvolupa des de l'EN RUTA GIRONA convidi al visitant a descobrir La Garrotxa més amagada i allunyada de les masses. Treballem en grups petits per no comprometre l’espai visitat: el perfil de visitant és una família amb fills o un grup d'amics que en arribar a la comarca es pregunta què pot anar a veure més enllà de les visites suggerides a les guies o als fulletons turístics.
 
Us convidem a practicar el senderisme, i junts explorarem i a descobrirem els indrets més amagats i autèntics de la regió volcànica de la Costa Brava i del Pirineu de Girona: La Garrotxa!!
 
   

 

   
 
Allotjaments
Restaurants i bars
Gaudeix de la teva estada!
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutaturisme.cat