Benvinguts a l'EN RUTA GIRONA!!

 

Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics.

 
 
EN RUTA GIRONA és un servei professional de turisme actiu que organitza excursions i guiatges per La Garrotxa i el seu entorn. És una activitat que combina l'slow travel i el turisme responsable en la mesura que defuig de la massificació dels espais i de l’estacionalització de l’activitat turística, alhora que permet gaudir del territori d'una manera reposada i sense presses, potenciant l’economia local i les activitats respectuoses amb el medi ambient.
 
L'objectiu d'aquest espai web és ajudar als visitants a preparar l'estada a La Garrotxa, aquesta terra de volcans aspre i de mal caminar.
 
Si els pròxims dies estas a La Garrotxa, has de saber que a l'agenda hi trobaràs un recull de totes les activitats que es poden fer: concerts, conferències, espectacles, exposicions, fires, sessions especials de cinema... I als altres apartats de la columna esquerra hi trobaràs tota la informació que et farà falta per planificar el teu viatge. Gaudeix la teva estada!
 
Si vols conèixer les nostres propostes pots visitar-nos al nostre grup d'amics del Facebook o seguir-nos al Twitter, on mirarem de recomanar-te alguna activitat. Si ets un organitzador i trobes a faltar la teva activitat en aquesta agenda, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
 

Allotjaments
Restaurants i bars
Gaudeix de la teva estada!
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutaturisme.cat