Webs amigues

 

Recomanem...

 

 
 
 

Cal Carreter

Cal Carreter, a Mieres

Per la seva situació, per la seves instal·lacions i serveis, i sobretot per la seva cuina, Cal Carreter és l'allotjament ideal per aquells que volen gaudir de la tranquil·litat d'un paisatge molt singular i del bon menjar de la comarca.

Turisme Rural de La Garrotxa

Turisme Rural de La Garrotxa

Associació de cases rurals de La Garrotxa.

Els allotjaments associats poden oferir-te preus especials pels serveis de l'EN RUTA GIRONA.

Ca la Manela de Montagut

Ca la Manela, de Montagut

Ca la Manela és una casa de poble del segle XIX, totalment restaurada i pensada per relaxar-se, desconnectar de la rutina quotidiana i gaudir d'uns dies de màxima tranquil·litat.

Mas ca la Coixa

Ca la Coixa, de Tortellà

Mas ca la Coixa es una casa de turisme rural de l'Alta Garrotxa, a la provincia de Girona, amb diferents apartaments de lloguer complerts per a grups de 4 o 5 persones i amb piscina. Està al costat del Parc Natural de la Zona Volcánica de la Garrotxa i dins l'Espai d'Interés Natural de l'Alta Garrotxa, i és perfecte per a descobrir la comarca i fer turisme actiu, cultural i ecològic.

Mas Baié

Mas Baié

Mas Baié és un petit hotel rural per a adults que permet desconnectar i gaudir d'una bona cuina, amb producte especialment escollit de casa. Situat a la vessant de la muntanya i envoltat de camps i boscos, és un racó especial i relaxant pels seus hostes.

Mas Riera

Mas Riera, de Maià de Montcal

Mas Riera és una masia típica catalana del segle XVIII, amb una acurada restauració i amb totes les comoditats actuals, conservant però, l´encant de la seva antiguitat.

Turisme Rural Girona

Turisme Rural Girona

Associació de cases rurals i agroturisme de Girona i comarques.

Els allotjaments associats poden oferir-te preus especials pels serveis de l'EN RUTA GIRONA.

Can Jou

Can Jou, de la Miana

Can Jou és una casa de turisme rural familiar i acollidora, situada a la comarca de La Garrotxa. És una masia catalana de pedra del segle XI, i està registrada com hostatgeria des del segle XV. L'edifici està totalment restaurat i també exquisidament adequat per oferir un allotjament de nivell, acollidor i confortable.

 
Allotjaments
Restaurants i bars
Gaudeix de la teva estada!
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutaturisme.cat