A mida


 

A mida - La idea és vostra, nosaltres la fem realitat


 

Necessiteu planificar més dies? Voleu incloure restaurants o allotjaments? Les sortides que us proposem no van als llocs que voleu visitar? No hi ha cap problema.

Heu de saber que podeu demanar-nos de fer qualsevol excursió, fins i tot aquelles que no haguem catalogat en la nostra plana web. Si us fa gràcia visitar algun punt en concret, si heu sentit a parlar d'alguna llegenda... feu-nos-ho saber, i ens informarem i prepararem la vostra excursió a mida. En aquest sentit és interessant poder disposar d'un cert temps per preparar bé l'excursió.  

Perquè encara hi ha un munt de llocs per visitar: l'ermita i el castell del Cós, Sant Llorenç de Sous i el santuari de la Mare de Déu del Mont, Santa Magdalena de Mieres, la Vall del Bac, el poble de Beget, el salt del Roure... i mil espais més!

I si voleu, us ajudem a buscar l'allotjament ideal o els millors restaurants de Cuina Volcànica (tradicional de la zona amb productes de la terra).

Us podeu posar en contacte amb nosaltres i fer les vostres propostes per tal que les estudiem. També podeu convertir la vostra idea en un regal ben original!

 


      


 

Tothom pot venir amb nosaltres: les nostres excursions són sempre de baixa o mitjana dificultat.

L'equipament i el calçat necessari és el normal per caminar. Només es recomana dur botes de muntanya (mai d'aigua) si ha plogut recentment i, si hi ha risc de pluja, un cangur. És recomanable anar amb pantalons llargs i portar bastó.

Si es preveu un dia de sol, cal portar crema solar i es pot anar amb gorra. Cal portar prou aigua per passar el dia.

El preu inclou el guiatge de tota la jornada, una assegurança de viatge i l'esmorzar. No inclou allò no descrit.


     

Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació i cancel·lació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutagirona.cat