Regala gastronomia


Senderisme + gastronomia


 

La Garrotxa és coneguda per la seva cuina tradicional, però també per una cuina avantguardista que ha sabut adaptar-se a la modernitat sense perdre els valors i el gust pels productes de la terra. Vine a fer senderisme amb nosaltres i et portarem a descobrir l'autèntica Cuina Volcànica.

Preu:
Xec regal: 55€ per persona.
Xec regal Extra: 170€ per persona.
El xec regal s'emet amb data oberta i té 6 mesos de validesa. Subjecte a la disponibilitat del restaurant. Begudes alcohòliques no incloses.
 
Si vols celebrar una ocasió especial, fes-nos-ho saber. Podem afegir al teu regal algun detall: una ampolla de cava, bombons, maduixes, un ram de flors... Només cal que ens diguis què t'agradaria i nosaltres ens n'encarreguem.

  

Tothom pot venir amb nosaltres: les nostres excursions són sempre de baixa o mitjana dificultat.

L'equipament i el calçat necessari és el normal per caminar. Només es recomana dur botes de muntanya (mai d'aigua) si ha plogut recentment i, si hi ha risc de pluja, un cangur. És recomanable anar amb pantalons llargs i portar bastó.

Si es preveu un dia de sol, cal portar crema solar i es pot anar amb gorra. Cal portar aigua suficient per passar el dia.

El preu inclou el guiatge tota la jornada, una assegurança de viatge i l'esmorzar. No inclou allò no descrit.


Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació i cancel·lació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutagirona.cat