Visita la Vall d'en Bas


La Vall d'en Bas, la vall més fèrtil de Catalunya


 
Descobreix la Vall d'en Bas. El cabdill remença Francesc de Verntallat va portar a terme en aquesta terra la primera revolució pagesa d'Europa contra els abusos o mals usos senyorials, la Guerra dels Remences:
-El Mallol
-Hostalets d'en Bas
-Església de Sant Esteve d'en Bas
-Església de Sant Privat
-Església de Santa Maria de la Pinya
-Església de Sant Romà
-Església de Sant Joan de Balbs
-Antic monestir de Santa Maria de Puigpardines
-Ermita de Sant Quintí d'en Bas
-Ermita de Sant Miquel de Castelló
-El salt del Sallent
-Puigsaclam i Santa Magdalena
 
Preu: a partir de 32€ per persona, depenent de cada grup i de les opcions escollides,
Inclou 1 dinar i activitats.
No inclou allò no descrit.
 
   REFERÈNCIA: DCBAS1

 

 

Les propostes de Descoberta cultural són perfectes per conèixer a fons el nostre entorn i el nostre patrimoni, representen una manera de fer turisme allunyat del turisme massiu. Cadascuna de les propostes es basa en el respecte a les tradicions, la bellesa i els valors de la terra, i divulga, però a l'hora protegeix el medi natural i cultural a través del seu coneixement: els millors paisatges, pobles amb encant, ciutats amb anys d'història i cultura, art, muntanyes i  boscos que ens parlen dels nostres orígens com a poble i tots aquells elements que ens faran retrobar amb nosaltres mateixos.

Amb tranquil·litat, sense presses: reivindiquem l'slow travel perquè volem que gaudiu d'aquest territori tan divers i sorprenent. Oferim assessorament i proposem combinar diverses propostes de Descoberta cultural depenent dels dies d'estada a la comarca i d'allò que interessi conèixer: monuments, museus, art, paisatges, oficis, gastronomia, aventura...

Tant si es tracta d'un grup com si es tracta d'una família que vol fer una visita guiada, només heu de triar l'activitat i la data i En Ruta Girona us prepararà la vostra Descoberta cultural.


Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació i cancel·lació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutagirona.cat