Visita Santa Pau


Santa Pau, l'harmonia entre la natura i les activitats humanes


 
Descobreix Santa Pau. Des de la vila del baró d'origen medieval fins als passejos per alguns dels indrets més coneguts de la Garrotxa, aquesta població ha après a viure respectuosament amb l'entorn:
-Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
-Fageda d'en Jordà
-Volcà Croscat
-Volcà de Santa Margarida
-Sant Julià del Mont
-Santa Maria de Finestres
-Salt de Can Batlle
-Església de Santa Maria
-Santuari dels Arcs
-Plaça Major o Firal dels bous 
 
Preu: a partir de 40€ per persona, depenent de cada grup i de les opcions escollides,
Inclou 1 dinar i activitats.
No inclou allò no descrit.
 
   REFERÈNCIA: DCSAN1

 

 

Les propostes de Descoberta cultural són perfectes per conèixer a fons el nostre entorn i el nostre patrimoni, representen una manera de fer turisme allunyat del turisme massiu. Cadascuna de les propostes es basa en el respecte a les tradicions, la bellesa i els valors de la terra, i divulga, però a l'hora protegeix el medi natural i cultural a través del seu coneixement: els millors paisatges, pobles amb encant, ciutats amb anys d'història i cultura, art, muntanyes i  boscos que ens parlen dels nostres orígens com a poble i tots aquells elements que ens faran retrobar amb nosaltres mateixos.

Amb tranquil·litat, sense presses: reivindiquem l'slow travel perquè volem que gaudiu d'aquest territori tan divers i sorprenent. Oferim assessorament i proposem combinar diverses propostes de Descoberta cultural depenent dels dies d'estada a la comarca i d'allò que interessi conèixer: monuments, museus, art, paisatges, oficis, gastronomia, aventura...

Tant si es tracta d'un grup com si es tracta d'una família que vol fer una visita guiada, només heu de triar l'activitat i la data i En Ruta Girona us prepararà la vostra Descoberta cultural.


Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació i cancel·lació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutagirona.cat