Visita Besalú


Besalú, comunitat jueva


 
Descobreix Besalú. La vila medieval és un dels principals atractius de la Garrotxa, així com els vestigis de la comunitat jueva que havia fet de Besalú una de les poblacions més importants de l'època:
-Pont medieval
-Banys jueus o Mikwé
-Església del Monestir de Sant Pere de Besalú
-Església de Sant Julià
-Església de Sant Vicenç
-Casa Cornellà
-Sala gòtica del Palau de la Cúria Reial
-Museu de Miniatures i Microminiatures de Besalú
-Pla de Fares i Santa Maria de Fares
-Sant Pere de Lligordà i el monestir del Sant Sapulcre de Palera
-Tren turístic
 
Preu: a partir de 30€ per persona, depenent de cada grup i de les opcions escollides,
Inclou 1 dinar i activitats.
No inclou allò no descrit.
 
   REFERÈNCIA: DCBES1

 

 

Les propostes de Descoberta cultural són perfectes per conèixer a fons el nostre entorn i el nostre patrimoni, representen una manera de fer turisme allunyat del turisme massiu. Cadascuna de les propostes es basa en el respecte a les tradicions, la bellesa i els valors de la terra, i divulga, però a l'hora protegeix el medi natural i cultural a través del seu coneixement: els millors paisatges, pobles amb encant, ciutats amb anys d'història i cultura, art, muntanyes i  boscos que ens parlen dels nostres orígens com a poble i tots aquells elements que ens faran retrobar amb nosaltres mateixos.

Amb tranquil·litat, sense presses: reivindiquem l'slow travel perquè volem que gaudiu d'aquest territori tan divers i sorprenent. Oferim assessorament i proposem combinar diverses propostes de Descoberta cultural depenent dels dies d'estada a la comarca i d'allò que interessi conèixer: monuments, museus, art, paisatges, oficis, gastronomia, aventura...

Tant si es tracta d'un grup com si es tracta d'una família que vol fer una visita guiada, només heu de triar l'activitat i la data i En Ruta Girona us prepararà la vostra Descoberta cultural.


Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació i cancel·lació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutagirona.cat