Visita l'Alta Garrotxa


L'Alta Garrotxa, els primers pobladors


 
Descobreix l'Alta Garrotxa. Avui resulta increïble pensar que una vegada aquests territoris van concentrar la major part de població de la comarca:
-Vall de Sadernes i Sant Aniol d'Aguja
-Oix
-Vall d'Hortmoier i Sant Miquel d'Hortmoier
-Beget i Sant Cristòfol de Beget
-Sant Feliu de Riu
-Talaixà i Sant Martí de Talaixà
-Vall del Bac, Toralles i Sant Miquel de Toralles
-Pont sobre el Llierca
-Cova del Bisbe
-Bassegoda, el Talló, el Pic de les Bruixes i el Comanegra
 
Preu: a partir de 32,00€ per persona, depenent de cada grup i de les opcions escollides,
Inclou 1 dinar i activitats.
No inclou allò no descrit.
 
   REFERÈNCIA: DCAGA1

 

 

Les propostes de Descoberta cultural són perfectes per conèixer a fons el nostre entorn i el nostre patrimoni, representen una manera de fer turisme allunyat del turisme massiu. Cadascuna de les propostes es basa en el respecte a les tradicions, la bellesa i els valors de la terra, divulgant i protegint el medi natural i cultural a través del seu coneixement: els millors paisatges, pobles amb encant, ciutats amb anys d'història i cultura, art, muntanyes i  boscos que ens parlen dels nostres orígens com a poble i tots aquells elements que ens faran retrobar amb nosaltres mateixos.

Amb tranquil·litat, sense preses: reivindiquem l'slow travel perquè volem que gaudiu d'aquest territori tant divers i sorprenent. Oferim assessorament i proposem combinar diverses propostes de Descoberta cultural depenent dels dies d'estada a la comarca i d'allò que interessi conèixer: monuments, museus, art, paisatges, oficis, gastronomia, aventura...

Tan si es tracta d'un grup o si es tracta d'una família que vol fer una visita guiada només heu de triar l'activitat i la data i En Ruta Girona us prepararà la vostra Descoberta cultural.


Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació i cancel·lació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutagirona.cat