Visita l'Alta Garrotxa


L'Alta Garrotxa, els primers pobladors


 
Descobreix l'Alta Garrotxa. Avui resulta increïble pensar que una vegada aquests territoris van concentrar la major part de la població de la comarca:
-Vall de Sadernes i Sant Aniol d'Aguja
-Oix
-Vall d'Hortmoier i Sant Miquel d'Hortmoier
-Beget i Sant Cristòfol de Beget
-Sant Feliu de Riu
-Talaixà i Sant Martí de Talaixà
-Vall del Bac, Toralles i Sant Miquel de Toralles
-Pont sobre el Llierca
-Cova del Bisbe
-Bassegoda, el Talló, el pic de les Bruixes i el Comanegra
 
Preu: a partir de 32€ per persona, depenent de cada grup i de les opcions escollides,
Inclou 1 dinar i activitats.
No inclou allò no descrit.
 
   REFERÈNCIA: DCAGA1

 

 

Les propostes de Descoberta cultural són perfectes per conèixer a fons el nostre entorn i el nostre patrimoni, representen una manera de fer turisme allunyat del turisme massiu. Cadascuna de les propostes es basa en el respecte a les tradicions, la bellesa i els valors de la terra, i divulga, però a l'hora protegeix el medi natural i cultural a través del seu coneixement: els millors paisatges, pobles amb encant, ciutats amb anys d'història i cultura, art, muntanyes i  boscos que ens parlen dels nostres orígens com a poble i tots aquells elements que ens faran retrobar amb nosaltres mateixos.

Amb tranquil·litat, sense presses: reivindiquem l'slow travel perquè volem que gaudiu d'aquest territori tan divers i sorprenent. Oferim assessorament i proposem combinar diverses propostes de Descoberta cultural depenent dels dies d'estada a la comarca i d'allò que interessi conèixer: monuments, museus, art, paisatges, oficis, gastronomia, aventura...

Tant si es tracta d'un grup com si es tracta d'una família que vol fer una visita guiada, només heu de triar l'activitat i la data i En Ruta Girona us prepararà la vostra Descoberta cultural.


Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació i cancel·lació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutagirona.cat