Benvinguts a l'EN RUTA GIRONA!!

 

EN RUTA GIRONA. Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics.

 
 
EN RUTA GIRONA és un servei de turisme actiu que organitza excursions i guiatges per la Garrotxa i el seu entorn. És una activitat que combina l'slow travel i el turisme responsable, en la mesura que defuig la massificació dels espais i l’estacionalització de l’activitat turística, alhora que permet gaudir del territori d'una manera reposada i sense presses, i potencia l’economia local i les activitats respectuoses amb el medi ambient.
 
Precisament aquest afany per crear excursions diferents i poc conegudes contribueix a fer que el producte de senderisme que es desenvolupa des de l'EN RUTA GIRONA convidi el visitant a descobrir la Garrotxa més amagada i allunyada de les masses. Treballem en grups petits per no comprometre l’espai visitat: el perfil de visitant és una família amb fills o un grup d'amics que en arribar a la comarca es pregunta què pot anar a veure més enllà de les visites suggerides a les guies o als fulls turístics.
 
Us convidem a practicar el senderisme, i junts explorarem i descobrirem els indrets més amagats i autèntics de la regió volcànica de la Costa Brava i del Pirineu de Girona: la Garrotxa!
 
   

 

   
 

Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació i cancel·lació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutagirona.cat