Webs amigues

 

Recomanem...

 

 
 
 

Cal Carreter

Cal Carreter, a Mieres

Per la seva situació, per la seves instal·lacions i serveis, i sobretot per la seva cuina, Cal Carreter és l'allotjament ideal per a aquells que volen gaudir de la tranquil·litat d'un paisatge molt singular i del bon menjar de la comarca.

Turisme Rural de la Garrotxa

Turisme Rural de La Garrotxa

Associació de Cases Rurals de la Garrotxa.

Els allotjaments associats poden oferir-te preus especials per als serveis de l'EN RUTA GIRONA.

Ca la Manela de Montagut

Ca la Manela, de Montagut

Ca la Manela és una casa de poble del segle XIX, totalment restaurada i pensada per relaxar-s'hi, desconnectar de la rutina quotidiana i gaudir d'uns dies de màxima tranquil·litat.

Mas Ca la Coixa

Ca la Coixa, de Tortellà

El Mas Ca la Coixa és una casa de turisme rural de l'Alta Garrotxa, a la província de Girona, amb diferents apartaments de lloguer complets per a grups de 4 o 5 persones i amb piscina. És al costat del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i dins l'Espai d'Interès Natural de l'Alta Garrotxa, i és perfecta per descobrir la comarca i fer turisme actiu, cultural i ecològic.

Mas Riera

Mas Riera, de Maià de Montcal

Mas Riera és una masia típica catalana del segle XVIII, amb una acurada restauració i amb totes les comoditats actuals, que conserva, però, l´encant de la seva antiguitat.

Et portem a explorar i a descobrir els indrets més amagats i autèntics
Destaquem...

Membres de...

© Copyright 2010 // Nota legal // Condicions de contractació i cancel·lació // Condicions d'ús i Política de Privacitat // info@enrutagirona.cat